Presentació

COCHRAN

 

La creació d'aquesta pàgina neix de l'idea de recollir de manera sintètica els projectes i les obres realitzades, en un principi, a títol personal, per concluir amb un seguit amb un seguit de treballs elaborats dins l'estructura de Cochran.

...començaments difícils, dubtes, reconsideracions... sempre units a una gran dosi d'il·lusió , de motivació, d'emoció, recolzades en la teoria i la pràctica d'un ofici après durant anys de treball i reflexió, a base de sentit de la honestedat i d'ètica sense concessions;  un llarg camí em condueix per països  com Mèxic i EE.UU. on col·laboro amb diferents arquitectes i empreses; i tot això per concluir amb l'orgull d'assumir la responsabilitat de desenvolupar, com a responsable tècnic del territori, el procés i la posterior conclusió de les obres de la Barcelona Olímpica del '92.

Totes aquestes premisses bàsiques ens porten a formular un tipus d'arquitectura -resultat d'un equilibri entre tecnologia i cultura- capaç de crear espais que siguin humans, espais capaços d'envoltar traces de vida.

...i tot això gracies a la sensibilitat, convicció, il·lusió i esforç d'un equip col·laborador, sempre solidari i entusiasta.

Sense deixar d'agrair la confiança posada en nosaltres per part dels promotors i empreses que han fet possible la realització de totes aquestes obres.  

 

Antoni Espejo Barroso, arquitecto