Concurso nuevo CEIP Domeny Devesa

CEIP DOMENY DEVESA

GIR
Proyectos
Equipamientos

Descripción
Detalles

El CEIP de GIRONA, disposa d'una parcel-la rectangular de grans dimensions, amb límit a un carrer secundari per la part nord, i a un futur carrer que segons l'informe urbanístic s'està redactant el projecte d'urbanització. L'edifici s'assentarà en una sola plataforma.

Morfològicament, el centre s'organitza a partir d'una barra nord-sud que conté les zones complementàries, d'administració i esportiva, i dues barres perpendiculars a aquesta que contenen en planta baixa i primera l'aulari d'infantil i primària.

Amb aquesta distribució dels volums la parcel-la queda amb molt d'espai lliure per a pati, horts i reserva per a futures ampliacions, que es proposen creant una nova barra d'aulari perpendicular, fent la intervenció  compatible amb la vida escolar. .

El CEIP es situa en una zona de creuament de carreteres d'accés al barri de Fontajau, davant del pavelló del Club de Bàsquet de Girona. És un punt on hi passarà molta gent i per tant el CEIP adquirirà categoria de fita visual. La imatge proposada és sòbria en conjunt però juga volumètricament i amb els colors gris i verd per ensenyar-se a la ciutat, sobre tot en la seva façana est.

Concurso nuevo CEIP Domeny Devesa

GIR
Proyectos
Equipamientos

Concurso nuevo CEIP Domeny Devesa

GIR
Proyectos
Equipamientos
  • Información
  • Galeria
  • Planos